DA EN

Et univers af keramisk design

GØR IDÉ TIL VIRKELIGHED

Grænseløst design til alle flader, der gør dine vildeste ideer til virkelighed. Hos os kan du lege med et væld af farver, former, mønstre og naturtro designs.

STANDARDSTØRRELSER


Oplev vores udvalg af standardstørrelser på henholdsvis 30x60, 60x60 og 60x120 cm. Hver keramiske flise kommer i en bred vifte af farver, mønstre og naturtro designs.

150+ DESIGNS


Marmor, træ, krystal, metal og beton. You name it, we got it. Vores fliseudvalg har mere end 150 forskellige styles, og vi har sikkert også dét design, du leder efter.

ACTIVE SURFACES

Bekæmp bakterier, virus og lugte med ACTIVE SURFACES® . Vores innovative og unikke overfladeteknologi renser sig selv og øger dermed sundheden markant. Det oplagte valg til hoteller, restauranter og andre offentlige rum.

FULL BODY AUTENCITET


Få autenticitet med vores unikke og patenterede Full Body-fliser. Vores gennemfarvede keramiske stentøj bevarer samme farve, mønster og naturlige særpræg hele vejen gennem flisen. For æstetik through and through.

STORFORMATFLISER

Løft dit byggeprojekt til nye højder med vores majestætiske big slab-fliser. Med en størrelse på op til 150x300 cm passer vores storformatsfliser perfekt som køkkenbordplade, til badeværelset og andre indendørs vægge og gulve, såvel som udendørs facader.

THE GREAT OUTDOOR

Luk æstetikken ud med vores innovative CM2-fliser. Den høje styrke kombineret med de frost- og skridsikre egenskaber gør dem til det oplagte valg til udendørs rum – fra indkørslen til terrassen eller poolområdet.

Bordplader med sjæl

Giv dit møbelprojekt sjæl med en keramisk bordplade. Med sin solide styrke, store modstandsdygtighed og lange holdbarhed er det den ideelle løsning til køkkenoverflader, spisebordet eller badeværelsesmøblet.

TAILOR-MADE+

Slip fantasien løs med Tailor-made+. Med vores cut to size- og cut to shape-service skærer vi dine fliser i lige præcis den størrelse og form, der passer til selv det vildeste møbelprojekt.

VI ÅNDER FOR ARKITEKTUR OG DESIGN

Vi tilbyder løsninger til arkitekter, interiørdesignere, entreprenører og produktionsvirksomheder samt private boligejere.
Intet projekt er for stort, og intet er for småt.

Fra unikke møbler til renoveringsprojekter eller specialordrer i alle størrelser.

Vores hold af dedikerede eksperter er med dig hele vejen.
Skridt for skridt, flise for flise.

ARKITEKTER

Vi rådgiver arkitekter i spidsen for lokale såvel som internationale byggeprojekter. Vores showroom er både et arbejdssted og et mood board for vores professionelle kunder. Vi garanterer desuden hurtig levering af prøver.

ENTREPRENØRER

Har du brug for gode råd til f.eks. installation af overflader i storformat eller montering af ventilerede facader? Så behøver du ikke at lede længere. Vi tilbyder nemlig grundig rådgivning, hurtig prøvelevering og effektive transportløsninger til alverdens løsninger.

PRODUKT UDVIKLERE

Inspirerende og let tilgængeligt. I vores showroom får du mulighed for at kombinere italiensk keramik med produktdesign og produktfremstilling. Vi tilbyder grundig support, teknisk ekspertise og hurtig levering af prøver.

DESIGNERE

Ved at fusionere skræddersyede produktdesigns og den ledende fliseteknologi på markedet med mange års teknisk erfaring kan vi tilbyde en skæreservice i topkvalitet. Derfor kan vi også garantere førsteklasses levering af prøver til alle vores kunder.

Bliv inspireret

Dyk ned i et univers af fliser, former og farver på vores sociale medier.

MOD ET UENDELIGT UNIVERS

Fra småfikserede standardstørrelser til grandiose big slab-fliser i mere end designs.

Vores Full Body-flise har været med til at revolutionere den keramiske verden med sin gennemfarvede struktur og autenticitet.

Ligeledes har vores CM2 Outdoor-flise gjort det muligt at tage æstetikken med uden for, mens årtiers udvikling af selvrensende, antibakterielle og antivira teknologier har ført til vores patenterede og ISO-certificerede Active Surface-overflade.

Alt det kombineret med ekstraordinær holdbarhed, spektakulær tilpasningsevne for ikke at glemme astronomisk designfrihed.
Mulighederne i vores univers af keramisk design er uendelige.

RIDSEFRI

Fra den professionelle kok til den private madnørd. Med sin modstandsdygtige overflade kan man med keramisk stentøj hakke, skære og rive løs uden at bekymre sig om ridser.

BAKTERIEFRI

Keramiske overflader er lig hygiejne i højsædet. Porcelæns ikke-absorberende egenskaber gør bakterievækst umulig og skaber i stedet et hygiejnisk og lugtfrit miljø.

VARMERESISTENT

Stil dine varme potter og pander, hvor du har lyst. Keramisk stentøj kan modstå selv den mest ekstreme varme, så du får maksimal frihed i dit køkken.

PLETFRI

Træd ind i en pletfri verden. Med vores markedsledende overflader garanterer vi, at du aldrig skal bekymre dig om pletter igen.

UENDELIGE MULIGHEDER

Gør dine drømme til virkelighed. Med vores 150+ designs med sten-, marmor-, træ- og metal-look træder du ind i et univers af uanede muligheder.

VEDLIGEHOLDELSESFRI

Slut med oliering, pleje og andet vedligehold. Porcelæns spektakulære struktur og kvalitet beskytter din overflade i flere årtier.

GRÆNSELØSE DESIGNS

Verden ligger for dine fødder i vores bibliotek af farver og teksturer. Hos os får du grænseløse designmuligheder til dit næste mesterværk.

EMMISIONSFRI

Design med grøn samvittighed. Alle vores overflader er Leed Gold-certificeret og produceret i vores CO2-neutrale produktion, hvor 40% af materialerne genanvendes.

Oplev forskellen

Få mættet den kreative sult i vores showroom i Store Kongensgade 67A i hjertet af Københavns pulserende arkitektkvarter. Her kan du opleve vores keramiske overfladedesigns og seneste stentøjsteknologi til dit næste byggeprojekt, produktdesign eller interiørløsning.

Første brintbaserede keramikfabrik
drevet af grøn brint

Keramikkoncernen Iris Ceramica Groups nye fabrik i byen Castellarano i den norditalienske Reggio Emilia-provins vil fra 2022 være udstyret med banebrydende teknologier, der som de første i keramikbranchen gør det muligt at anvende grøn brint i produktionen.

ER GODE RÅD DYRE?

Ikke hos os.
Tøv ikke med at tage fat i en af vores eksperter, hvis du har spørgsmål om keramisk stentøj eller bekymringer vedrørende dit næste byggeprojekt.
Vi hjælper dig skridt for skridt, flise for flise.